Vanliga Missuppfattningar Om Preppers

De mest högljudda och mest ovanliga medlemmarna i ett samhälle är i allmänhet de mest märkbara. Detta gäller för alla subkulturer, inklusive prepping. Som ett resultat finns det flera missuppfattningar om preppers. Vi är en stor och varierad grupp människor med olika övertygelser och praxis. Följande missuppfattningar kan vara sanna för vissa preppers, men inte alla av oss.

Preppers är farliga. Många antar att förberedelse kräver rädsla för andra eller fientlighet. Många preppers äger vapen för att skydda sig om det behövs. Några av oss jagar och fiskar. Men farliga människor är sällsynta och snabbt ostracized av prepping samhället.
Preppers är extremister, oddballs och kooks. Precis som de flesta amerikanska familjer inte kan representeras av Kardashians, kan de flesta preppers inte representeras av de som visas på TV och skrivs om i böcker. Vårt samhälle har några mycket älskade färgglada karaktärer, men de flesta av oss är normala människor med en extra generator eller två.
Preppers är konspirationsteoretiker. Jag älskar en bra konspirationsteori lika mycket som nästa person, men det är inte min anledning till prepping. Jag förbereder mig för att det är klokt och kommer att garantera min familjs säkerhet i händelse av en katastrof. Det är lika sunt förnuft för mig som att köpa bil-eller livförsäkring.
Prepping är dyrt och tidskrävande. Även om det finns många snygga prylar och leksaker som kan göra prepping roligare, kan det också göras på en budget. Som med alla hobbyer kan du välja hur mycket tid och pengar du ska ägna åt. Många av oss gör detta med begränsade medel, så anta inte att ekonomin kommer att vara ett hinder.
Preppers är isolerade. Vissa människor är vänligare än andra, men du hittar en gemenskap redo att omfamna dig på alla nivåer av prepping på prepperbutik.