Välja en säng för förvaring och platsbesparing

Även sängar används främst en plats att sova, de är så mycket mer än detta. Sängar omger hela vårt liv och behöver passa din livsstil också. Det är där förvaringsbäddar kommer in i ekvationen. Förvaringsbäddar är bra för att lägga till extra förvaring i ditt sovrum för att hålla din fristad fri från röran av Tempurkuddar.

Om du ofta tycker att ditt sovrum är orörligt, läs våra tips för att rensa ett sovrum. Förvaringsbäddar är bra för att hålla dina föremål rena så som täcken, dammfria och nära till hands. Kolla in vår köpguide för förvaringsbäddar här, eller läs vidare för att snabbt identifiera huvudtyperna av silkestäcken:

Förvaringsbäddar är ett perfekt sätt att maximera utrymmet i ditt sovrum. Med dolda fack för att hantera röran gör våra sängar med förvaring för duntäcken det mesta av golvytan du har tillgänglig. Från lift-up förvaringsbäddar till sängar med lådor och barnsängar med förvaring, vårt sortiment är perfekt för sovrum och rum med kort utrymme för fibertäcken.

Förvaringsbäddar är ett perfekt sätt att maximera utrymmet i ditt sovrum och tyngdtäcken. Med dolda fack för att hantera röran gör våra sängar med förvaring det mesta av golvytan du har tillgänglig. Från lift-up förvaringsbäddar till sängar med lådor och barnsängar med förvaring, vårt sortiment är perfekt för sovrum och rum med kort utrymme till påslakan.

Vi har barnsängar som passar alla smaker och åldrar, från en Disney-karaktärsbädd för din lilla till en hög sovhytt för din tonåring. Bläddra i vårt utbud av sängar för barn nedan. Och glöm inte att ta en titt på vårt utbud av barnmadrasser också, det perfekta tillskottet till en ny säng och percale påslakan.