Realistiska sex dolls, är framtiden!


Jag har själv börjat att forska i detta ämne om sex dolls, och anledningen var en sjuk video jag så online. Den handla om män som levde med sina sexdockor (sex doll), som om det vore riktiga människor. De flesta av dem som var med i videon hade en partner också, vilket kanske var det mest förvånande måste jag säga.

Min tanke var när jag hörde om detta fenomen för första gången var att, det måste vara ensam vargar som köper sådant. Men där hade jag helt fel, vilket jag tror att de allra flesta har om just sex dolls.

För att kunna ta reda på ännu mer fakta bestämde jag mig för att gå in på sexdockan.com , som är en butik som säljer sex dolls online. Jag kände att jag ville ta reda på mera om detta ämne, och det gjorde jag också.

Vad som kanske förvåna mig ännu mera var vilka hutlösa priser som det tar för en sex doll. att det kosta så himla mycket hade jag aldrig kunnat ana. Det är inte alls ovanligt att en sex doll i storleken 165 cm och uppåt, kan kosta så mycket som över 20.000 svenska kr.