Köp ecigg från en svensk butik

Alla är vi ute efter att köpa ecigaretter billigt, men vart kan man köpa ecigg från en svensk butik kan man ju fråga sig. Precis som så många andra före mig så har även jag varit på jakt via nätet, och då för att hitta en bra ecigg butik man kan handla ifrån VapeSweden och Jooz men också Peoplesmoker.se och Vape.

När man söker efter ecigg butik på Google hittar man hur många som helst, så frågan är ju vilken av alla dessa butiker man ska välja. Eftersom att jag inte kände till någon av dem, så var jag tvungen att besöka ett stort antal av av ejuice så som Acid, Alien Fual, Anarchist, Bazooka, Bryggd, Cali, Candy King, Chuffed och Coffee Time.

Min favorit ecigg butik i Sverige

När jag besökt flera stycken av dem så hitta jag en som jag bara älskar, och det är en butik som heter e-cigg till alla från Vape.se. Den finns både som fysisk butik, men har också en näthandel som du kan köpa ecigg ifrån.

Är du ute efter en pålitlig ecigg butik, med bra priser ska du verkligen besöka e-cigg till alla från Vape.se. Du kommer bli förvånad över hur himla stort sortiment av både ecigaretter, och ejuice dem har.

Bästa ejuice till ecigg

Tyvärr så var det ända dem inte var bäst på eciggkedjan så var det på en ejuice som heter Six Licks, vilket har blivit man favorti e-juice på senare tid. Den smakar precis som en premium e-juice ska smaka, och är en perfekt ejuice till din ecigg.

Källor: Folkhälsomyndigheten, Umo, THL, CAN, WikiPedia, Konsumentverket, Kemi, Lansstyrelsen, Riksdagen, Tullverket, Östersund Kommun, Verksamt, Kristianstad, SlutaRökaLinjen, Alingsås, Ronneby, Lysekil.