Här köpte jag min säng via en hemsida på nätet

Jag köpte mig en säng ganska nyligen via en hemsida, och jag ville bara tipsa alla er andra som letar efter bra sängar på nätet. Jag gjorde bara som jag brukar göra, och gick in på Google och sökte efter billiga sängar. Då fan jag dessa tre hemsidor:

  • Sangrea.se – Otroligt bra och billiga hemsida som visar dig vart du köper billigast sängar just nu.
  • Sangoutlet.se – Denna hemsidan fokuserar på sängar du kan köpa billigt med outlet pris.
  • Billiga sängar – Här är en hemsida som inte har lika många olika billiga sängar, men jag gillar den ändå.

Dessa tre sajter är mina favoriter, men bäst fungerar dem ihop med jämförelse sajter för sängar. Eftersom att du inte kan testa sängarna på nätet, så måste du läsa på lite grann. Då tycker jag att dessa två hemsidor nedan är det bästa två alternativ du har:

  • Sangtest.se – Har Sveriges största jämförelse sajt för enbart sängar du kan köpa i butik, men också på nätet.
  • Bäst i test sängar – ytterligare en hemsida som testar sängar, men här får du reda på vilken som är bäst.

Båda sidorna jämför både ramsängar, kontinentalsängar och ställbara sängar. Det tycker jag är helt nödvändigt då man oftast inte bet vilken typ man ska köpa, och då är det bra att det finns fler olika säng alternativ.