Bob Revolution Flex 3.0 Jogging sulky

Om du vill ta ditt barn med dig på körningar är Bob Revolution den enastående joggingsulky bland våra experter. “Bob kommer utan tvekan att vara konsensusvalet i den kategorin, eftersom det verkligen är Cadillacen av joggingvagnar”, säger Saxton (hon äger tre olika barnvagnar; Bob är en av dem). Hon säger att det är riktigt bekvämt för barnet i sulkyn, och det har en stor solskydd samt ett peekaboo fönster på denna sulky.

Men den mest attraktiva funktionen är dess upphängningssystem. “Den har enorma hjul, och åkturen är riktigt smidig. Du kan gå över en kant utan problem i denna sulky. Den har stor fjädring, och det har också flera lägen.”Ett svängbart framhjul gör det enkelt att manövrera och stabilt när man joggar med det. Det finns också en spårningsjusteringsknapp som hjälper till att hålla barnvagnen i linje, en funktion som LaBracio särskilt gillar.

Hon påpekar också att Flex-modellen har ett justerbart styre som erbjuder nio olika positioner och noterar att “om du ska investera i en joggingsulky, kommer oddsen att du vill ha så många människor som använder den som möjligt.”Våra experter nämnde också hur robust och hållbart det är. “Du ser dessa på andrahandsmarknaden fortfarande går för nästan fullt pris eftersom de bara varar så länge”, säger Saxton.

Eftersom resan är så smidig på Bob, vissa familjer gillar att använda den som sin dagliga barnvagn, eller för utflykter till djurparken, till exempel. SmartSitting s delägare och chef för verksamheten Suzie Zeldin Russell säger att medan Bob inte är en kompakt barnvagn (det är inte heller mycket bekvämt att ladda in i en bilstam), hon gillar det eftersom “de större hjulen och smidig åktur gör det så mycket lättare att använda och mycket mindre jolting för vår son.”Hon noterar att hennes man är en löpare, och deras son “råkar vara lika bekväm ut för en promenad som han är på en 8-mils körning i barnvagnen.”Medan de äger andra sulkys som de använder för olika tillfällen, är deras “all-around vinnare definitivt Bob.”